Externe links

slider-layer3-muntstapel

Handige Websites

www.eerstehulpbijschulden.nl

Deze website van SchuldHulpMaatje geeft advies hoe je schulden kunt voorkomen. Je kunt er ook uitrekenen wat schulden je kosten. De website is eigenlijk bedoeld voor mensen die iemand willen helpen, zonder geld te geven. Maar natuurlijk heb je zelf ook veel aan de tips!

www.wijzeringeldzaken.nl

Hoe kun je orde brengen in je administratie en een huishoudboekje bijhouden. Je vindt er ook advies over pensioen, sparen, verzekeringen, studeren en veel andere financiële zaken.

www.nibud.nl

Betrouwbare informatie en tips hoe je uit kunt komen met je geld. De site biedt ook een digitale cursus “Omgaan met geld”.  Er staat een gratis Persoonlijk Budgetadvies op deze site. Je hebt al snel door waar je geld blijft en hoe je kunt bezuinigen.

www.huisonderwater.eu

Huis ‘onder water’, een hypotheekachterstand of andere financiële problemen? Deze site biedt hulp bij het in kaart brengen van je situatie, zodat je kunt bepalen of actie nodig is.

www.zelfjeschuldenregelen.nl

Deze site van NVVK/NIBUD geeft informatie over schulden en een 5-stappenplan om je schulden te regelen en op te lossen.

www.regelhulp.nl

Deze site van de rijksoverheid is je wegwijzer voor zorg en ondersteuning

www.berekenuwrecht.nl

De site is van het Nibud. Je kunt recht hebben op allerlei tegemoetkomingen. Bereken in een paar stappen op welke bedragen je mogelijk recht hebt. Ook zie je waar je deze kunt aanvragen.

www.toeslagen.nl

De site van de belastingdienst waarop je recht op toeslagen kan berekenen en aanvragen.

www.belastingdienst.nl

Dit spreekt voor zich toch?

Gratis dagjes weg in Nederland

Waar kun je heen om een leuk dagje weg te hebben?

www.zorgzaamscheiden.nl

Uit elkaar? Zet het welzijn van je kind voorop! Zorgzaam Scheiden is een naam die niet toevallig is gekozen. De naam draagt de belangrijkste kernwaarde uit: zorgzaam met elkaar omgaan. Iets wat als een rode draad door dit bedrijf heen loopt.