Tarieven

slider-layer3-muntstapel

De tarieven

De kosten gaan voor de baat uit

Het klinkt tegenstrijdig: je moet betalen voor hulp bij financiële problemen. Dat snappen wij heel goed.

Bedenk wel dat het spreekwoord “de kosten gaan voor de baat uit” in dit geval zeker geldt. De kosten voor coaching en begeleiding worden meestal snel terugverdiend, vaak al binnen 1 jaar! Je zult je afvragen hoe dit kan. Doordat je weer grip op je knip hebt en overzicht over alle inkomsten en uitgaven. Je gaat weer bewust om met geld en tijdens het traject kijken we ook naar besparingsmogelijkheden.

Het coachingstraject wordt pas wordt opgestart als wij samen denken dat jou dat voordeel oplevert. Het uitgangspunt is dat jij je er uiteindelijk geld mee bespaart.

De totale kosten kunnen pas bepaald worden na het GRATIS kennismakingsgesprek.

In veelal alle gevallen zijn de kosten die jij ons betaalt veel lager dan het geld dat wij uiteindelijk voor jou kunnen gaan besparen.

Zodra jij weer overzicht in jouw financiën hebt, zorgt een realistische budgetplanning er al snel voor dat de inkomsten en uitgaven weer duurzaam in
balans zijn. Van deze eenmalige investering heb je je hele leven profijt.

Aan het eind van het kennismakingsgesprek kunnen we gaan bepalen wat je nodig hebt en wat de kosten zijn. Maar er wordt altijd gekeken of het jou gaat helpen om jouw specifieke situatie op te lossen. Wij vertellen je eerlijk of we iets voor je kunnen betekenen.

Een overzicht van de verschillende trajecten en kosten kun je hier opvragen (tarieven particulieren – tarieven zzp’ers)

Mogelijke vergoedingsmogelijkheden voor de kosten van budgetcoaching vind je hier, deze zullen wij ook tijdens het kennismakingsgesprek met je bespreken.

Prijslijsten aanvragen