Zzp’r

slider-layer3-muntstapel

Budgetcoaching voor:

ZZP’ers – de zelfstandigen zonder personeel

Ook voor de ZZP’er kan Grip op je Knip van toegevoegde waarde zijn.

Voor de meeste ZZP’ers is het een lastige taak om overzicht te houden. Vaak is er als startende ZZP’er voor gekozen om zelf de administratie en boekhouding te doen om de kosten zo minimaal mogelijk te houden. In de praktijk zien we dat daardoor heel vaak het privé en zakelijk vermogen door elkaar gaan lopen. En dat zorgt voor chaos. Vaak wordt er ook geen rekening gehouden met afdrachten die nog moeten gebeuren zoals de BTW, bijdrage Zvw en loonbelasting. Hierdoor kun je als ZZP’er onnodig in de problemen komen.

Budgetcoaching voor zzper

Grip op je Knip gaat samen met jou kijken naar alle inkomsten en uitgaven. We gaan weer een strikte scheiding tussen privé en zakelijk maken zodat er twee gescheiden administraties ontstaan. Hierdoor creëren we weer orde in de chaos van papieren en cijfers. Ook gaan we kijken naar extra omzetmogelijkheden en kostenbesparingen.

Het traject voor de ZZP’er verschilt niet veel van dat voor de particuliere klant. De benadering is anders, want we starten in feite 2 trajecten. Voor het zakelijke- en voor het privévermogen. Dat betekent wel dat wij meer tijd nodig hebben om dit te realiseren. De tarieven liggen daarom ook hoger dan de tarieven voor particulieren. Een volledig overzicht kunt u vinden bij het kopje tarieven

Kostenscan

Grip op je Knip kan ook een Kostenscan voor je maken. In dit traject gaan wij voor je kijken wat de kosten voor je onderneming zijn. Daarna gaan we kijken of daar besparingen op mogelijk zijn. Je kunt hierbij denken aan de volgende kosten: energie, afvalverwerking, telefonie, brandstof, kantoorartikelen en diensten die je inkoopt. De mogelijke kostenbesparingen uit dit traject hangen sterk af van de looptijd van de huidige contracten en hoe stevig de prijzen uitonderhandeld zijn. Het kan zeer de moeite waard zijn om hier (weer) eens naar te kijken.

Waarom?

Veel ondernemers kunnen geld besparen, maar hebben niet de tijd of de energie om dit uit te zoeken. Vaak is het door alle pakketten, mogelijkheden, combinaties en aanbiedingen lastig om een duidelijk beeld te krijgen. Soms lijkt een aanbieder goedkoop te zijn, maar gaat het om een tijdelijk tarief of een actietarief. Grip op je Knip neemt je dat uit handen en zoekt alles voor je uit.

Provisie?

Nee, Grip op je Knip is aan geen enkele leverancier gebonden en krijgt nergens een provisie van. Wij kunnen deze scan geheel onafhankelijk uitvoeren. Voor ons is het enige belang dat het product of dienst die wordt aangeboden past bij je onderneming.

Kosten?

Wij rekenen als kosten het jaarbedrag wat wij voor je kunnen gaan besparen met een maximum van € 900,00 Dus als wij € 50 per maand kunnen besparen dan betaal je ons € 600 en heb je de investering in 1 jaar terugverdiend. Is de besparing € 100 dan is het maximale € 900 die het je kost nog sneller terugverdiend. Bovendien zijn deze kosten aftrekbaar onder de noemer ‘advieskosten’. Vraag voor de zekerheid even na bij je boekhouder of accountant.

Hoe werkt het?

  • Dit is het stappenplan voor de Kosten Scan:
  • We beginnen met een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek van ongeveer een half uur. Hierin bespreken we of uw onderneming baat heeft bij een Kostenscan. Mocht dit niet het geval zijn, dan eindigt het traject en zijn er geen kosten verschuldigd;
  • Besluiten we om door te gaan, dan bekijken we samen de belangrijkste kosten die de onderneming heeft;
  • We bespreken de wensen en behoeften van jou en jouw bedrijf;
  • Ik neem een kijkje in het bedrijf om te beoordelen of er nog meer besparingsmogelijkheden zijn;
  • Er wordt een besparingsadvies opgemaakt. Dit ontvang je uiterlijk 5 werkdagen na ons gesprek;
  • Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de besparingsmogelijkheden die in het advies staan en de te nemen acties om de besparingen te effectueren;
  • Na 2 maanden kom ik nog een keer langs om de actuele stand van zaken te bekijken.

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan svp een e-mail naar info@gripopjeknip.com. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Hoe?

De Grip op je Knip methodes

Je bent het overzicht kwijt en hebt hulp nodig om je geldzaken weer op orde te krijgen.

IN de hand

Samen zetten wij je thuis-administratie op. Zo krijg jij snel weer controle op je geldzaken.

Aan de hand

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Uit handen

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Bij de hand

We ontwarren je privé- en zakelijke administratie. Wij ondersteunen je, zodat jij je ZZP-activiteiten kunt doen.