Onze werkwijze

slider-layer3-muntstapel

Hoe werken wij

Onze werkwijze

Wij werken altijd met jouw belang voorop. Dat houdt voor ons ook in dat wij zullen zeggen als wij jou niet kunnen helpen.

Maar ook dan helpen wij je de zaken op een rijtje te zetten en te adviseren hoe je verder kunt.

Onze werkwijze Grip op je Knip

In de loop der tijd hebben wij een aantal varianten in onze manier van budgetcoaching samengesteld. De ene mens is de ander niet en een ieder heeft zijn eigen behoeften. Er is altijd maatwerk mogelijk dat kan in een kennisgesprek altijd besproken worden. Ten aller tijden zullen wij je coachen om te doen en te laten wat belangrijk is om het door jou, gezamenlijk met ons opgestelde, doel te behalen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste en bovendien gratis kennismakingsgesprek gaan we samen vaststellen waar je behoeftes liggen en/of ondersteuning door ons, voor jou haalbaar en verantwoord is.

Budgetteren

Budgetteren is een traject voor mensen die de grip op hun administratie zijn verloren of nooit gehad hebben. Ze kijken tegen de berg werk op en weten niet meer waar te beginnen. In het budgetteren traject zetten wij samen met jou de administratie op en stellen een overzichtelijk maandbudget op, Daarna neem jijzelf de uitvoering van de administratie weer over en je houdt zelf de maandelijkse inkomsten en uitgaven weer bij. Uiteraard kun je ons altijd benaderen voor een eventuele gewenste verdere begeleiding.

Budgetbegeleiding

Budgetbegeleiding is een traject waarin wij je helpen jouw thuisadministratie weer op orde te brengen, er onstaat weer overzicht. Er wordt dan ook een actieplan gemaakt om te bepalen wat nodig is om een gezonde financiële situatie te krijgen. Vanuit het budgetplan worden de benodigde acties vastgesteld en verricht. Wij begeleiden je daarbij net zolang als nodig is om het einddoel te halen en als jij daar behoefte aan hebt.

Budgetbeheer

In het budgetbeheer traject stellen we allereerst orde op zaken in de administratie. We inventariseren inkomsten en uitgaven. Maar het belangrijkste is dat we het uitvoeren van de administratie van u over nemen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uiteraard blijft u eigen baas over uw financiën. Wij rapporteren elke 3 maand en zijn telefonisch voor vragen aanwezig. Op deze manier ontzorgen wij u van het doen van de maandelijkse administratie.

Budgetconsultancy

U kunt ons altijd benaderen om gebruik te maken van onze expertise en te praten over u specifieke financiële situatie en vragen die daarbij ontstaan. Wij zullen u dan zo goed als wij kunnen verder helpen.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Hoe?

De Grip op je Knip methodes

Je bent het overzicht kwijt en hebt hulp nodig om je geldzaken weer op orde te krijgen.

IN de hand

Samen zetten wij je thuis-administratie op. Zo krijg jij snel weer controle op je geldzaken.

Aan de hand

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Uit handen

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Bij de hand

We ontwarren je privé- en zakelijke administratie. Wij ondersteunen je, zodat jij je ZZP-activiteiten kunt doen.