Particulier

slider-layer3-muntstapel

Budgetcoaching voor:

Particulieren – hulp op maat

Zojuist heb je de eerste stap genomen om op internet op zoek te gaan naar hulp of informatie. En wij zijn blij dat je ons gevonden hebt. De volgende stap is nu om uit te zoeken welke hulp bij jou past. Wij hebben verschillende diensten die wij aanbieden.

Maar als je twijfelt welke dienst voor jou geschikt is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken welke dienst je het beste vooruit kan helpen. Kijk maar eens onder het kopje diensten wat wij aanbieden.

Budgetcoaching voor particulieren

Voor wie is een budgetcoach geschikt?

Feitelijk is budgetcoaching geschikt voor iedereen. Of je nu wel of niet problemen hebt bij het betalen van je vaste lasten, maar we kunnen allemaal af en toe hulp gebruiken om onze financiële zaken op orde te krijgen of te houden. Wat het best bij jou past, hangt helemaal af van je persoonlijke situatie. Wij van Grip op je Knip willen en zullen je alleen een dienst aanbieden als jij er wat aan hebt en het gaat helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

Wat heb ik aan een budgetcoach

Wat heb ik aan een budgetcoach?

Veel mensen denken: wat een budgetcoach kan, kan ik toch ook zelf? In veel gevallen zal dat ook zo zijn. Maar met 1 op de 5 huishoudens in zogenaamde problematische schulden is dat blijkbaar toch niet helemaal voor iedereen het geval. Op de één of andere manier slagen we er niet in om de tijd en energie te steken in de financiële huishouding van het gezin. Wanneer heb jij voor het laatst echt kritisch naar je vaste lasten gekeken? Betaal je niet teveel voor je energie? En het telefoonabonnement wat je hebt afgesloten, past dat nog steeds bij je? Hoeveel abonnementen op tijdschriften en kranten belanden ongelezen bij het oud papier? Het zijn hele simpele dingen, ze kosten wel geld. Met hulp van een budgetcoach kun je al snel veel geld besparen. Dit komt omdat de juiste vragen gesteld worden en degene kijkt met je mee naar de kosten en inhoud van je contract.
Zo bespaar je soms tot wel honderden euro’s per jaar.

Taken budgetcoach

Voor de budgetcoach is het de taak om jou te motiveren en te begeleiden om weer overzicht te krijgen. Hierdoor komt er weer een financieel gezond huishouden. Wij gaan je helpen bij het stellen van de juiste prioriteiten, wij gaan samen zorgen dat er weer inzicht komt en er een goede administratie gevoerd wordt. Door deze administratie bent je zelf in staat om snel weer dingen terug te vinden. Een goede administratie is het vertrekpunt voor een gezonde financiële huishouding. Zonder overzicht is dat een onbegonnen zaak.

Naast kritisch kijken naar de uitgaven en je begeleiden bij het maken van de juiste slimme keuzes kunnen wij u ook veel administratie uit handen nemen. Door gebruik te maken van onze dienst thuisadministratie kunnen wij u ook periodieke hulp geven. Deze hulp kan bestaan uit het samen doen van betalingen, uitleg geven over lastige brieven, het invullen van noodzakelijke formulieren voor bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen.

Wij kunnen voor jou de gehele administratie voeren, maar je bent en blijft ten aller tijde de baas en verantwoordelijk voor je eigen financiële huishouden.

Wij helpen je om alle financiële zaken zo goed mogelijk te regelen.

Maatwerk

Op deze website bieden wij een aantal standaard diensten aan. Maar wij hebben er alle begrip voor als jij andere wensen en behoeften hebt. Elke situatie is uniek en dit past niet altijd in een laat zich niet altijd in een standaard pakket. Maatwerk is altijd mogelijk. Heb je een speciale vraag of wil je graag verdere informatie over wat Grip op je Knip je kan bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Hoe?

De Grip op je Knip methodes

Je bent het overzicht kwijt en hebt hulp nodig om je geldzaken weer op orde te krijgen.

IN de hand

Samen zetten wij je thuis-administratie op. Zo krijg jij snel weer controle op je geldzaken.

Aan de hand

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Uit handen

Wij zetten jouw thuis-administratie weer op een rijtje en helpen je je schulden op te lossen.

Bij de hand

We ontwarren je privé- en zakelijke administratie. Wij ondersteunen je, zodat jij je ZZP-activiteiten kunt doen.