Financiële hulp

slider-layer3-muntstapel

Financiële hulp nodig?

Ben jij het overzicht over de financiën kwijt en wil je jouw geldzaken weer op orde krijgen met financiële hulp? Dan ben je aan het juiste adres bij Grip op je Knip! We helpen je weer financieel op eigen benen te kunnen staan. Dit doen wij door je de financiën helder uit te leggen en je bij te staan met deskundig advies. Jij bent en blijft altijd de baas over jouw eigen financiën. Wij zullen je enkel ondersteunen. Dus wil jij ook weer grip op de knip? Schakel ons in voor financiële hulp.

Financiële hulp

De methodes van Grip op je Knip

Wil je ook weer rust en overzicht over geldzaken ervaren? Wij helpen je hierbij! We bepalen samen wat je nodig hebt en met welke methodes we dat kunnen bereiken. We coachen je namelijk aan de hand van 4 Grip op je Knip methodes:

  • In de hand. We zetten samen de thuisadministratie voor je op, zodat jij snel weer controle krijgt over de geldzaken.
  • Aan de hand. We helpen je de thuisadministratie weer op een rijtje te zetten en de schulden die je hebt op te lossen.
  • Uit handen. We gaan jouw geldzaken behandelen, omdat je er zelf geen tijd meer voor hebt of omdat het je niet meer lukt.
  • Bij de hand (zzp). We zorgen dat de privé en zakelijke administratie gescheiden blijven. Wij ondersteunen je, zodat jij je kunt richten op de zzp-activiteiten.

Samen met jou bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen met onze financiële hulp. Op basis hiervan zullen we een plan maken met acties en doelen. We gaan je actief steunen met financiële hulp bij het halen van deze doelen.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Advies over geldzaken

We helpen, coachen en ondersteunen je met raad en daad, zodat jij weer grip krijgt op de geldzaken. Als budgetcoach hebben we veel verstand van financiën en administratie. We kunnen je in simpele taal informeren en adviseren. Wil je ons advies opvolgen? Dan helpen wij je dit succesvol uit te voeren. Kun je onze financiële hulp gebruiken? Je profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Teamwork
  • Respect voor iedereen
  • Eerlijkheid en betrouwbaarheid
  • Onvoorwaardelijke integriteit
  • Excellente uitvoering, goed is niet goed genoeg
  • Snelle service

Financiële hulp en advies

Neem contact op voor financiële hulp

Wij bieden je graag financiële hulp om er samen met jou voor te zorgen dat jij weer grip op de knip krijgt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met onze diensten? We plannen graag een intakegesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 06-8396 0965 of stuur ons een mail via info@gripopjeknip.nl om een afspraak te maken. Ook bij vragen staan we je graag te woord.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.