Financieel coach

slider-layer3-muntstapel

Financieel coach inschakelen

Ben je het overzicht kwijt over de financiën en wil je de hulp van een financieel coach inschakelen om jouw geldzaken weer op orde te krijgen? Dan kun je terecht bij Grip op je Knip! We geven je deskundig advies, houden je van alles op de hoogte en leggen de financiën helder en duidelijk aan je uit. Bij alles wat wij doen blijf jij uiteraard over de financiën de baas. Wil jij ook financieel op eigen benen kunnen staan? Onze financieel coach helpt je grip op de knip te krijgen!

Financieel coach

Methodes om grip op de knip te krijgen

Door jouw financiën goed te regelen, willen we ervoor zorgen dat jij weer rust en overzicht krijgt. Hier gebruiken we 4 methodes voor. Samen met jou bespreekt de financieel coach welke methodes in jouw situatie van toepassing zijn om weer grip op je knip te krijgen. Dit kan zijn door:

  • In de hand. De financieel coach helpt je bij het opzetten van de thuisadministratie, zodat je weer overzicht hebt over de geldzaken.
  • Aan de hand. We helpen je de thuisadministratie op een rijtje te zetten en schulden op te lossen.
  • Uit handen. We behandelen jouw geldzaken, omdat je dit zelf niet (meer) kunt of omdat je er geen tijd voor hebt.
  • Bij de hand (zzp). We zorgen ervoor dat je het privévermogen en zakelijke vermogen gescheiden houdt. We ondersteunen je bij de administratie, zodat jij je op zzp-activiteiten kunt richten.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Deskundig advies van een financieel coach

Het inschakelen van een financieel coach biedt uitkomst wanneer je niet meer weet hoe je jouw financiën op orde moet brengen. De ingewikkelde brieven die je ontvangt over de financiën, worden door ons op simpele wijze uitgelegd. Door je goed te informeren en te adviseren, willen we dat je weer grip krijgt op jouw geldzaken. Volg je het advies dat wij geven op? Dan voeren wij het direct voor je uit. Naast dat wij veel verstand hebben van administratie en financiën, bieden wij je de volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Teamwork
  • Onvoorwaardelijke integriteit
  • Eerlijkheid en betrouwbaarheid
  • Excellente uitvoering, goed is niet goed genoeg
  • Respect voor iedereen

Financieel coach inschakelen

Bel voor financiële hulp

Wil jij financiële hulp van Grip op je Knip? Bel naar 06-8396 0965 om een afspraak te maken met een financieel coach. Je kunt ons ook een mail sturen via info@gripopjeknip.nl. Heb je vragen? Of wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden? Neem gerust contact op. We staan je graag te woord om de mogelijkheden van een financieel coach te bespreken.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.