Grip op de knip

slider-layer3-muntstapel

Weer grip op de knip krijgen

Wil jij ook weer grip op de knip? Als je het overzicht over jouw financiën kwijt bent geraakt en hulp nodig hebt om jouw geldzaken weer op orde te krijgen, kun je het beste financiële hulp inschakelen. Grip op je Knip helpt je financieel weer op eigen benen te kunnen staan. Door de financiën helder en duidelijk aan je uit te leggen, je van alles op de hoogte te houden en door je deskundig advies te geven. Bij alles wat wij doen ben en blijf jij uiteraard de baas over de financiën. Dus wil je weer grip op de knip krijgen? We plannen graag een intakegesprek met je in om de mogelijkheden van onze diensten met je te bespreken.

Grip op de knip krijgen

Grip op de knip methodes

Wij helpen je weer grip op de knip hebben. Dit doen we aan de hand van vier methodes. Welke methodes op jou van toepassing zijn, bespreken we graag met je in een intakegesprek. We zullen een plan opstellen met acties en doelen om je vervolgens actief te steunen deze doelen te behalen. Dus wil je weer rust en overzicht ervaren over jouw geldzaken met grip op de knip? Dat kan op de volgende manieren:

  • In de hand. We zetten de thuisadministratie voor je op om ervoor te zorgen dat je de controle over jouw geldzaken terug krijgt.
  • Aan de hand. We helpen je bij het oplossen van schulden en de thuisadministratie weer op een rijtje te zetten.
  • Uit handen. Je laat ons jouw geldzaken behandelen, omdat je dit zelf niet meer kunt of omdat je hier geen tijd meer voor hebt
  • Bij de hand (zzp). We helpen je het privévermogen en zakelijke vermogen gescheiden te houden. Jij richt je op de zzp-activiteiten, wij ondersteunen je bij de administratie.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Informatie en advies over geldzaken

Als budgetcoach kunnen wij je helpen, ondersteunen en coachen met raad en daad, zodat jij weer grip op de knip krijgt. We weten alles over financiën en administratie en kunnen je daarom goed informeren en adviseren over geldzaken. Mocht je ervoor kiezen om ons advies op te volgen, dan helpen wij je uiteraard dit succesvol uit te voeren. Met onze financiële hulp heb je binnen een mum van tijd weer grip op de knip! Wil jij dat ook? Schakel ons in en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Snelle service
  • Onvoorwaardelijke integriteit
  • Respect voor iedereen
  • Eerlijkheid en betrouwbaarheid
  • Teamwork
  • Excellente uitvoering, goed is niet goed genoeg

Grip op je financiën krijgen

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Grip op je Knip staat voor je klaar om je te helpen bij de administratie en financiën. We plannen graag een intakegesprek met je in om samen te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. Je maakt een afspraak door een bericht te sturen naar info@gripopjeknip.nl of door telefonisch contact op te nemen via 06-8396 0965.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.