Budgetbeheer Deventer

slider-layer3-muntstapel

Budgetbeheer in Deventer uit handen geven

Voor budgetbeheer in Deventer ben je bij Grip op je Knip aan het juiste adres. Kun je zelf de administratie niet meer doen? Wellicht omdat je de administratie lastig vindt of omdat je er geen tijd meer voor hebt? Wij helpen je er graag bij! Zelf hoef je niet meer naar de administratie om te kijken, want wij houden je op de hoogte over alle zaken. We leggen niet alleen de financiële zaken aan je uit, maar adviseren je ook. Dus wil jij onze hulp inschakelen? Neem voor budgetbeheer in Deventer contact met ons op.

Budgetbeheer Deventer

Budgetbeheer Deventer

Hoe Grip op je Knip je kan helpen

Heb jij de keuze gemaakt voor budgetbeheer? Door ons jouw administratie uit handen te laten nemen in Deventer, profiteer je van de volgende zaken:

  • Wij zoeken voor je uit of er regelingen voor je zijn om de budgetcoach betaald te krijgen.
  • De inkomsten die jij hebt worden door ons op een rijtje gezet.
  • We zoeken uit op welke toeslagen jij recht hebt.
  • We zoeken uit of je op vaste lasten kunt besparen.
  • We maken een overzicht om je te laten zien waar je jouw geld aan besteed. Door dit overzicht met je te bespreken, weet je precies waar jouw geld blijft.
  • De betalingen, die we samen in het overzicht hebben bepaald, worden door ons uitgevoerd.
  • We beantwoorden en afhandelen alle brieven over de financiën en verzorgen de jaarlijkse belastingaangifte (box 1).

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Informeren en adviseren

Wij weten alles over financiën en administratie. Daarom kun je bij ons terecht in Deventer voor meer informatie en advies over deze zaken. Kies je ervoor om ons advies op te volgen? Dan zullen wij het direct voor je uitvoeren. Heb je vragen over jouw administratie of financiën? Stel deze dan gerust aan ons. Wij kunnen in simpele taal uitleggen wat de ingewikkelde brieven betekenen. Met budgetbeheer zul je weer rust en overzicht krijgen, omdat je weet dat de administratie goed zal worden verzorgd.

Privévermogen scheiden van het zakelijk vermogen

Het kan voorkomen dat het privévermogen door elkaar loopt met het zakelijk vermogen. Met name zzp’ers herkennen dit probleem. Je kunt ons ook inschakelen om u te helpen het zakelijke en privévermogen van elkaar gescheiden te houden. Ook voor het uitvoeren dan de volledige zzp-administratie zijn wij in te zetten. Door onze hulp voorkom je het ontstaan van chaos en kun jij je weer met jouw bedrijf bezighouden.

Budgetbeheer in Deventer? Neem contact op!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van budgetbeheer in Deventer? Of ben je benieuwd wat wij met onze diensten voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op door een bericht te sturen via info@gripopjeknip.nl of door te bellen naar 06-8396 0965. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! We staan je graag te woord om je te helpen.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.