Budgetcoach Arnhem

slider-layer3-muntstapel

Budgetcoach in Arnhem inschakelen

Als het je niet meer lukt om de administratie zelf te doen, kun je ervoor kiezen om een budgetcoach in Arnhem in te schakelen. Wellicht heb je geen tijd om de administratie te doen of vindt je het ingewikkeld. Wat de reden ook is, Grip op je Knip helpt je er graag bij. Wij zorgen ervoor dat je niet meer naar jouw administratie hoeft om te kijken. We leggen de financiële zaken aan je uit, houden je van alles op de hoogte en bieden je deskundig advies. Zelf ben en blijf jij de baas over de financiën. Wil jij jouw administratie uit handen geven aan onze budgetcoach in Arnhem? Neem contact met ons op!

Budgetcoach Arnhem

Budgetcoach Arnhem

Wat doet een budgetcoach in Arnhem

Een budgetcoach kan je met de volgende zaken helpen in Arnhem:

  • Alle brieven die je krijgt over de financiën worden door ons beantwoord en succesvol afgehandeld. Ook regelen we de jaarlijkse belastingaangifte (box 1) voor je.
  • We maken een overzicht van jouw inkomsten.
  • We voeren de betalingen uit.
  • We zoeken voor je uit of je op toeslagen en subsidies recht hebt.
  • Er wordt gekeken of je op vaste lasten kunt besparen.
  • We maken een overzicht voor je, zodat je kunt zien waar jouw geld blijft. We willen dit overzicht met je bespreken om je een beter inzicht te geven.
  • We zoeken uit of er regelingen van toepassing zijn op jou om de budgetcoach betaald te krijgen.

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Creëer rust en overzicht

Wil je meer weten over financiën? Onze budgetcoach kan je er alles over vertellen in Arnhem. De ingewikkelde brieven worden met simpele woorden aan je uitgelegd. Omdat wij alles weten over financiën en administratie, kunnen we je hier goed over informeren en adviseren. Dus wil je er zeker van zijn dat jouw administratie op de juiste manier verzorgd wordt? Schakel ons in! Je zult meer rust en overzicht ervaren.

Houdt zakelijk en privé gescheiden

Ben je actief als zzp’er in Arnhem en lopen jouw zakelijke en privévermogen door elkaar? Schakel dan een budgetcoach in om je helpen. Niet alleen om deze zaken van elkaar gescheiden te houden, maar ook om de volledige zzp administratie uit te laten voeren. Er zal op deze manier geen chaos ontstaan en jij kunt je blijven focussen op het functioneren van het bedrijf.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak met Grip op je Knip om onze budgetcoach in te schakelen in Arnhem. Bel 06-8396 0965 of stuur een mail naar info@gripopjeknip.nl. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van budgetbeheer.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.