Budgetcoach Ede

slider-layer3-muntstapel

Budgetcoach in Ede voor de administratie

Een budgetcoach in Ede biedt uitkomst wanneer je zelf niet meer in staat bent om de administratie succesvol uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat je het bijhouden van de administratie te moeilijk vindt of omdat je hier geen tijd meer voor hebt. Dan kan Grip op je Knip je helpen door je de financiën uit te leggen, je van alles op de hoogte te houden en je deskundig advies te geven. Je zult niet meer naar de administratie hoeven omkijken, maar blijft wel de baas over de financiën. Kunnen wij jou helpen met onze diensten? Voor meer informatie over de mogelijkheden van een budgetcoach in Ede kun je contact met ons opnemen.

Budgetcoach Ede

Budgetcoach uit Ede

De diensten van een budgetcoach in Ede

Door een budgetcoach in te schakelen, krijg je hulp in Ede bij:

  • Uitzoeken of er regelingen van toepassing zijn op jou om een budgetcoach betaald te krijgen.
  • Het op een rij zetten van al jouw inkomsten
  • Uitzoeken of je in aanmerking komt voor toeslagen of subsidies en voor welke.
  • Berekenen of het mogelijk is om op vaste lasten te besparen.
  • Het maken van een overzicht waarin staat waar jij geld aan uitgeeft. Door dit overzicht vervolgens met je te bespreken, krijg je een beter inzicht in waar jouw geld blijft.
  • Het uitvoeren van betalingen die samen bepaald zijn in het overzicht.
  • Het beantwoorden en afhandelen van alle brieven over financiën en, mocht je dit willen, het verzorgen van de jaarlijkse belastingaangifte (box 1).

Ik wil graag weer rust in mijn leven

Informeren en adviseren over financiën

Wil jij graag meer informatie en deskundig advies over het bijhouden van de financiën? Schakel dan een budgetcoach in met verstand van deze zaken. Wij kunnen de meest ingewikkelde brieven uitleggen op een manier dat iedereen het begrijpt. En mocht je ons advies willen opvolgen, dan zorgen wij ervoor dat het wordt uitgevoerd. Door de administratie goed te verzorgen in Ede, willen we dat jij weer rust en overzicht krijgt.

Zakelijk- en privévermogen scheiden

In sommige situaties lopen het privévermogen en het zakelijk vermogen door elkaar. Dit komt met name in de wereld van de zzp’er voor. Door een budgetcoach in te schakelen, wordt de volledige administratie voor je uitgevoerd. Hierdoor voorkom je chaos, want het privévermogen en zakelijk vermogen blijven gescheiden. Met budgetbeheer kun jij jouw focus weer leggen op jouw eigen onderneming in Ede.

Meer weten? Bel direct!

Meer weten over een budgetcoach in Ede? Bel 06-8396 0965 of stuur een mail naar info@gripopjeknip.nl. Zijn er nog vragen? Stel ze gerust! We staan je graag te woord om de mogelijkheden van ons budgetbeheer te bespreken.

Meer informatie om geld te besparen

Vaste Lasten

Allerlei Tips voor het besparen op je vaste lasten.

Energie

Energie kosten is een hoge post , kijk eens of jij kunt besparen

Boodschappen

Je hebt het steeds nodig, maar doe jij het slim?

Vakantie

Ook op vakantie kun je geld besparen en toch leuke dingen doen. Kom je niet blut thuis ????

Kinderen

Je wilt ze alles wel geven, maar doe dat met beleid zodat je niet je eigen budget overstijgt

Algemene tips

Financiële tips om geld te besparen! Doe er je voordeel mee.